Belægning af terrasser, fortove og andre udendørsarealer

Hos Himmerlands Haveservice udfører vi mange former for belægning, herunder belægning af terrasser, fortove, indgangspartier, havegange og andre udendørs arealer i Vesthimmerland, Rebild og andre omkringliggende områder.

Vores dygtige havefolk har i løbet af årene løst mange forskellige belægningsopgaver for vores forskellige kunder, og de har flere års erfaring med naturstenbelægning og grusbelægning.

Ingen opgave er med andre ord for stor eller lille til, at vi kan håndtere den.

​Er tiden kommet til at få lagt en ny belægning​?

Boligselskaber har et ansvar for boligforeningens beboere. Man kan for eksempel minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsveje handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, hvorved man undgår, at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Vores gartnere vurderer inden hver belægning underlaget og afvandingsforhold, så flisebelægningen ikke samler vand. Dermed kan man minimere omkostninger til vedligeholdelse, så du fremover kan bruge pengene på sjovere ting.

Kontakt os og hør mere om vores belægningsarbejde

Ønsker du at høre nærmere om vores belægningsarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 99 98 97 40. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til vores e-mail inj@agrinord.dk, hvis du foretrækker det.

​Firma

Himmerlands Vikar- og Haveservice I/S

CVR: 37825719

​Kontakt

​​Tlf.: 99 98 97 40

Mail: inj@agrinord.dk​