Græsslåning og andet vedligeholdelsesarbejde

​Hos Himmerlands Haveservice i Aars har vi i mange år løst opgaver, som for eksempel græsslåning og andet vedligeholdelsesarbejde, for private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og virksomheder i Vesthimmerland, Rebild og omegn.

Vi har mere end 30 års erfaring med græsslåning og andre former for vedligeholdelse af grønne arealer, og vi tilbyder en professionel og effektiv pasning og pleje af alle former for grønne arealer til konkurrencedygtige priser. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os.

Lad os passe dine arealer for dig

​Vi udfører alt lige fra græsslåning, pasning af bede og beskæring af buske og træer til fejning og snerydning af flisebelægninger og pleje af planter på indendørsarealer.

​Hos os får du både en fast serviceaftale, og samtidig står vi altid klar til at rykke hurtigt ud til enkeltstående opgaver, hvis der for eksempel er akut behov for snerydning.

Skal vi klare din græsslåning?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på alt fra græsslåning til beskæring af træer og buske og hækklipning. Vi klarer både det svære, det grove og det fine arbejde.

Kontakt os og hør mere om vores vedligeholdelsesopgaver på telefon 99 98 97 40 eller skriv til vores e-mail inj@agrinord.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Firma

Himmerlands Vikar- og Haveservice I/S

CVR: 37825719

​Kontakt

​​Tlf.: 99 98 97 40

Mail: inj@agrinord.dk​